Hoe verstuur ik een betalingsherinnering?

Laatst bijgewerkt do, 17 mrt. 2022 10:07

Wanneer een u een betalingsherinnering wenst te versturen, zijn er twee opties mogelijk.

1. De eerste optie is om deze automatisch te versturen na het verstrijken van een bepaalde termijn. Dit is in te stellen via:

CuBus > Beheer > Organisatie instellingen > Tabblad Financiële instellingen bij het onderdeel Factuur instellingen

Automatisch herinneren: Ja.

Vervolgens is het mogelijk om de volgende instellingen toe te passen:

1. De tweede optie is door deze handmatig te versturen binnen de factuur. Ga hiervoor naar:

CuBus > Verkoop > Facturen

Open de betreffende factuur

Selecteer het tabblad 'Betalingsherinneringen' Klik op de knop

Selecteer de factuur (als bijlage) Selecteer de e-mail sjabloon Verstuur herinnering